Videomarkedsføring

Hvad er videomarkedsføring?

Hvad koster en videoproduktion?

Det er vidst ikke en hemmelighed, at når det kommer til online markedsføring på de sociale medier, så er videomarkedsføring vejen frem.

Videomarkedsføring handler i alt enkelthed om at markedsføre jeres virksomhed og dens produkter igennem videoer.

Adskillige undersøgelser og studier viser, at video engagerer seerne MERE med budskabet, end en tekst, billede eller andet vil gøre.

Vi har pøvet at samle nogle af de mange fordele, som der er ved at benytte sig af videomarkedsføring i sit marketingmix.

 • Nemmere at formidle budskabet – Videomarkedsføring giver jer muligheden for at formidle jeres budskab overfor potentielle kunder og investorer på en nemmere måde.
 • Højere engagement – Videoer gør brugerne mere engageret, og giver jer 1 – 1,5 sekund mere af deres opmærksomhed end statisk content ville gøre.
 • Skaber synlighed – Videoer passer stort set alle sociale medier, og giver jer muligheden for at diversificere jer i forhold til jeres konkurrenter.
 • Algoritmen ❤️ det – Grundet en forbedret brugeroplevelse for Facebook, Instagram, TikTok og andre sociale medier, vælger algoritmen at give videoerne bedre placeringer, flere eksponeringer og billigere priser på den lange bane.
 • Appellere mere til følelserne – I har sikkert hørt sætning “Mennesker køber med følelserne, og bakker det op med logik” før. Ingen personer bruger de sociale medier med en intention om, at skulle købe noget, hvorfor at det er det følelsesmæssige aspekt, som jeres markedsføring bør bære et stort præg af. Videoer giver bedre mulighed for, at opfange de rigtige følelser for, at potentielle kunder konverterer.
 • Video har en længere levetid – Gode videoer kan være profitable i en lang periode, før at de kræver en opdatering og en udskiftning, hvor andre formater for markedsføring kræver hyppigere opdatering.
 

Hvorfor bør i starte på videomarkedsføring?

I forbindelse med Apple IOS 14.5 opdatering i starten af 2021 oplevede annoncører et stort tab i den tilgængelige data, som vi har haft til rådighed omkring vores potentielle kunder.

Opdateringen har ledt til en naturlig udvikling i måden at arbejde med online markedsføring på de sociale medier.

Tidligere var det muligt at komme utrolig langt med et stærkt teknisk setup og nogle ‘okay’ videoer.

Det er ikke længere muligt.

Med det mindre data til rådighed og sværere betingelser for alle der arbejder med annoncering på de sociale medier, er det tydeligt, at det visuelle aspekt i jeres annoncering er afgørende for, hvorvidt i får succes eller ej.

Det betyder også, at i bør fokusere mere på at involvere videomarkedsføring, hvis i ønsker at opnå et højt afkast på jeres annoncering på de sociale medier.

Hvilke forskellige typer af videoer findes der?

Inden i kaster jer over videomarkedsføring, bør i overveje hvad i ønsker at få ud af jeres videomarkedsføring?

Skal videoerne skabe mere omsætning i forretningen?

Skal videoerne skabe flere leads til jeres nyhedsbrev?

Skal videoer skabe mere trafik til hjemmesiden?

Skal videoerne hjælpe med at finde den næste medarbejder?

Når i har fastlagt jer på formålet med videomarkedsføringen, kan i udvælge den videotype, som bedst ville kunne hjælpe jer med at opnå jeres mål.

Hos Content Ad Libitum er vi specialister i annoncevideoer på de sociale medier, hvorfor de videoer, som vi kan tilbyde jeres virksomhed er:

 • Facebook & Instagram videoer.
 • TikTok + Instagram Reels.
 • Snapchat videoer.
 • Youtube videoer.
 • Produktvideoer.
 • User Generated Content.
 

Vi udfører ovenstående med videoproduktioner, som hjælper os med at gøre processen simpel, effektiv og gnidningsfri.

“Kan jeg selv lave videomarkedsføring og er det godt nok?”

Alle kan lave videomarkedsføring. Også jer.

Det eneste det kræver er, at i har et kamera (fx: en Iphone), og går i gang med at optage jeres videoer.

Men som så meget andet handler det i høj grad om kvaliteten på jeres videomarkedsføring, og medmindre der gemmer sig en skjult videograf i jeres team, så vil det tage nogle måneder før at kvaliteten er tilfredsstillende.

Videomarkedsføring er efterhånden en af de mest brugte metoder til markedsføring på de sociale medier, hvilket betyder at konkurrencen er utrolig hård.

Det er ikke længere nok ‘bare’ at lave videomarkedsføring.

Der er større krav til indholdet af jeres video end nogensinde før.

Hvis vi kigger et par år tilbage, så havde videomarkedsføring udarbejdet af en amatør været godt nok, men i dag vil i risikere at skade jeres brand, såfremt det ikke udføres ordentligt.

Videoerne skal skille sig ud, de skal kommunikeres endnu skarpere og de skal formå at ramme målgruppens tone-of-voice for bare at have en lille chance for at levere gode resultater.

Videomarkedsføring i bedste stil kræver nogle medarbejdere, som kan varetage specifikke områder af skabelse af en video.

Creative Strategist – Ansvarlig for planlægning af hvilke videoer, der skal produceres, og hvad indholdet af videoerne skal være.

Videograf – Ansvarlig for at optage og producere alle klips, som er nødvendige for, at kunne producere videoen.

Video Editor – Ansvarlig for at redigere alle klips, og sammenflette det til en samlet video, der kan bruges i jeres markedsføring.

Det kan hurtigt blive en omkostningstung fornøjelse, hvorfor det kan være fordelagtigt at benytte sig af Content Ad Libitum, hvor i får følelsen af at have et komplet inhouse kreativt team til kun 14.999 kr. /md.

I kan læse mere omkring prisen på en videoproduktion hos Content Ad Libitum.

Indholdsfortegnelse