Videoproduktion

Hvordan foregår en videoproduktion?

Hos Content Ad Libitum er det muligt at få alt det content, som i ønsker til en fast månedlig ydelse, hvilket betyder, at i vil kunne få flere videoproduktioner om måneden.

For at kunne tilbyde dette, er det nødvendigt at have en klar step-by-step proces, som tager os fra idé til færdigt materiale på under 2 dage.

Nedenstående giver jer et indblik i, hvordan en videoproduktion hos Content Ad Libitum fungerer.

Hvad koster en videoproduktion?

I tænker sikkert, at videoproduktion skal være dyrt, og at i skal have et stort budget for, at kunne få produceret videoer 🤑

Sådan var det engang – men ikke længere.

Hos Content Ad Libitum betaler man ikke per videoproduktion, og det er faktisk muligt at få oplyst en pris uden, at man skal tale med 3 forskellige sælgere, som skal høre jeres livshistorie før, at de kan komme med en pris ❌

Content Ad Libitum er en abonnementsløsning, hvor i betaler en fast månedlig ydelse, for at kunne få produceret så meget indhold, som i har behov for – og dermed også have flere videoproduktioner om måneden uden merberegning.

I kan vælge mellem tre forskellige abonnementsløsninger – alt efter jeres behov.

🔸 Plan 1 – Selvbetjening I 7.999 kr.

🔸 Plan 2 – Skalering I 14.999 kr.

🔸 Plan 3 – Gør Det For Mig I 24.999 kr.

Priser på videoproduktion

Hvor ofte bør man få en videoproduktion?

Virksomheders behov til at få videoproduktioner er meget varierende. Det vurderes oftest ift. størrelsen af annoncebudgettet på medier, som kræver videoer.

Det vil sige, at hvis i bruger 250.000 kr. om måneden på markedsføring, så vil i have et større behov for flere videoer (og dermed videoproduktioner), end hvis i brugte 100.000 kr. om måneden 👌🏼

Antallet af medier hvor i er til stede, spiller også en væsentlig rolle, når jeres behov for video skal vurderes.

Det vil sige, at hvis jeres marketingmix består af Facebook, Instagram, TikTok og Snapchat, så vil i have et større behov for flere videoer, end hvis i kun brugte Instagram.

Men lad os være ærlige..

Det er altid bedre, at have én videoproduktion for meget end en for lidt 🧙🏼

De dygtigste marketingfolk forstår værdien af content, og værdien i løbende at teste på nyt indhold, for at kunne blive klogere på hvilken form for video, som giver de bedste resultater.

En videoproduktion om måneden er ikke nok, hvis jeres virksomhed skal have hurtigere svar på, hvordan i bør tilpasse jeres kommunikation til målgruppen, for at opleve de bedste resultater.

Det er ikke tilfældigt, at marketingafdelingen, på hvert eneste ugemøde, skriger efter et bedre og mere komplet content-setup, hvor det er muligt for dem, at teste på nye videoer løbende 🤯

Det kan være krævende allerede, at skulle tænke på den kommende videoproduktion, kort tid efter den tidligere har været afsluttet, hvorfor det kan være fordelagtigt at bruge en ekstern partner, som håndterer de tunge og omfattende arbejdsopgaver i forbindelse med videoproduktioner.

Førende danske virksomheder bruger Content Ad Libitum, for ugentligt, at kunne teste på videoer, og allerede den efterfølgende uge producere nye videoer baseret på de tidligere resultater

Hvilke videoproduktioner tilbyder vi?

Hos Content Ad Libitum er vi specialiseret i, at producere videoer til diverse sociale medier. Vi producerer primært følgende videoproduktioner ⤵️

  • Facebook & Instagram videoer.
  • TikTok videoer.
  • Snapchat videoer.
  • Produktvideoer.
  • UGC videoer.

💙❤️ Facebook & Instagram Videoer

Facebook & Instagram er for mange virksomheder essentielle og væsentlige kanaler, for at kunne drive omsætning og nye kunder til forretningen.

Hvis i allerede nu investerer, eller overvejer at investere, i Facebook & Instagram annoncering, er det en god idé at fokusere på jeres videoer for at opnå de bedst mulige resultater.

Efter IOS 14.5 opdateringen i 2021 er Facebook & Instagram annoncering blevet simplificeret rent teknisk, og der er kommet meget mere fokus på produktion af content 🏆

Selvom skærmtiden er højere end nogensinde før, har det aldrig været sværere at fange målgruppens opmærksomhed, hvorfor det er essentielt, at man kan fremvise videoer, som indenfor 1-2 sekunder fanger målgruppens opmærksomhed.

Førende marketingeksperter anbefaler, at man investerer mellem 15-20% af sit annoncebudget til at få produceret videoer, som kan eksponeres på medierne.

Vi tilbyder produktion af Facebook & Instagram videoer, som har for øje at øge kendskabet til jeres brand, samt skabe omsætning i jeres forretning.

Eksempler på Facebook & Instagram videoer

🖤 TikTok Videoer

Mediet TikTok er vist ikke gået nogens næse forbi, og buldrer frem med stigende antal brugere og skærmtid.

Mange har en opfattelse af, at TikTok er et medie for dansende teenagere, hvilket er komplet forkert. Den naturlige udvikling, når et nyt medie kommer til Danmark, hvor den unge generation tidligt adopterer den, forlader den og overtages af den ældre generation, er markant anderledes ved TikTok 💃🏼

Demografien breder sig over alle aldre, og jeres målgruppe er med garanti også til stede på TikTok.

Den største fejl man som virksomhed kan begå er, at få produceret videoer målrettet til Facebook & Instagram og efterfølgende tro, at det også vil have en naturlig god effekt på TikTok.

TikTok videoer er komplet anderledes bygget op, da formålet er meget mere inspirations- og underholdningsbaseret end noget andet medie 😆

Vi tilbyder produktion af TikTok videoer, som er udarbejdet ud fra vores TikTok-framework, og månedlige trend-analyser, for altid at kunne forsikre, at vi er opdateret på, hvad der trender.

Eksempler på TikTok videoer

💛 Snapchat Videoer

Det kan være en god idé for mange virksomheder, at annoncere på Snapchat, hvis man ønsker at vækste omsætningen.

Snapchat er et medie, som er billigere at annoncere på en hhv. Facebook & Instagram, og kan derfor medføre et stor rækkevidde for et beskedent beløb.

På Snapchat udvikler algoritmen sig også løbende, hvorfor det er vigtigt, at have nogle content creators, som er opdateret på, hvad der virker på platformen. 💎

Vi tilbyder også produktion af Snapchat videoer, så jeres virksomhed kan få produceret nyt content til jeres Snapchat annoncering på en ugentligt basis.

Produktvideoer

Unikke og eksklusive produktvideoer medfører en bedre opfattelse af jeres produkter overfor målgruppen.

Produktvideoerne kan produceres og skydes i vores professionelle studie i Aarhus og København, hvor der er mulighed for, at få produceret stilrene produktvideoer, som kan fokusere på de mindste detaljer, og præsentere produktet på den bedste mulige måde 📦

Det kan også være, at i ønsker at få produceret en række produktvideoer, som viser produktets funktioner og fordele, hvilket kan kræve involvering af unikke omgivelser og statister.

Hos Content Ad Libitum tilbyder vi produktion af produktvideoer, som er produceret i sammenspil med jeres ønsker og vores ekspertise.

UGC Videoer (User Generated Content)

User Generated Content (UGC) er blandt de mest attraktive videoer i øjeblikket. UGC er content, som giver et udtryk af, at det er produceret af en content creator vha. sin telefon 📱

Grunden til at UGC videoer er så hotte for tiden, skyldes den høje autencitet og troværdighed, som videoerne indebærer, og at det på ingen måder associeres med en annoncevideo.

UGC videoer indebærer oftest en statist, som skal være dygtig til at tale foran kameraet, finde det bedste lys, fremhæve produkterne på den bedste måde og samtidig være kommercielt tænkende.

Det er de færreste content creators og statister, som besidder alle disse egenskaber, hvorfor at vi hos Content Ad Libitum investerer mange ressourcer i at træne og uddanne statister til at producere de bedste klips, således det endegyldige resultat kan fremstå bedst muligt.

Hos Content Ad Libitum tilbyder vi produktion af UGC (User Generated Videoer), hvor der fokuseres ekstra meget på planlægningsprocessen, da den er afgørende for et brugbart resultat.

FAQ

Du tænker sikkert, at videoproduktion skal være dyrt, og at du skal have et stort budget for, at kunne få produceret videoer. Sådan var det engang – men ikke længere.

Hos Content Ad Libitum betaler man ikke per videoproduktion, og det er faktisk muligt at få oplyst en pris uden, at man skal tale med 3 forskellige sælgere, som skal høre jeres livshistorie før, at de kan komme med en pris.

Virksomheders behov til at få videoproduktioner er meget varierende. Det vurderes oftest ift. størrelsen af annoncebudgettet på medier, som kræver videoer.

Indholdsfortegnelse