Priser på videoproduktion

Hvad koster en videoproduktion?

Content Ad Libitum er en abonnementsløsning, hvor i betaler en fast månedlig ydelse for, at kunne få ubegrænset videoer.

Det betyder også, at i ikke betaler per enkelt videoproduktion i har, men en fast ydelse hver måned, uanset om i har en eller flere videoproduktioner den pågældende måned 😱

I har muligheden for at vælge mellem tre forskellige prisplaner, alt efter jeres behov for videoproduktioner.

Hvis man tager udgangspunkt i hvor mange videoer, som i kan få produceret, og hvor kort leveringstiden er, så er Content Ad Libitum den billigste løsning i Danmark 🇩🇰

Priser på videoproduktion

Pris eksempler på videoproduktion

Hvorfor i IKKE skal betale per videoproduktion! ⛔

Idéen bagved Content Ad Libitum opstod da vores founder, Mads Peter, i flere år, havde siddet som ekstern marketingkonsulent, og gentagne gange kunne se, at det var de virksomheder, som investerede mest i videoproduktioner og content creation, også var dem, som oplevede de bedste resultater og den største vækst 📈

Dog var der den evige store udfordring.

De muligheder som var på markedet, egnede sig ikke til små- og mellemstore virksomheder, da de ikke lige kunne finde 75.000 kr. til at kaste efter videoproduktion 🥵

Udviklingen i algoritmen på de sociale medier og priserne for at få produceret videoer hang simpelthen ikke sammen.

Målgruppen bliver hurtigere end nogensinde før trætte af, at skulle se den samme video flere gange, hvorfor videoerne forventes at have en kortere og kortere levetid 🥱

Selv en fantastisk video, der giver et højt afkast, vil med stor sandsynlighed, indenfor 14 dage, allerede begynde at dale i performance.

Af den årsag har vi hos Content Ad Libitum, valgt at fokusere mere på at give jer muligheden for, at kunne få produceret, alt det i har behov for, til at kunne vokse jeres forretning.

Content må ALDRIG være en hæmsko for virksomhedens vækst ✋🏼

Vi ved, at i leder efter noget konkret, hvorfor i her får fem fordele ve at bruge et koncept som Content Ad Libitum.

💰 Fordel #1 – Billigste pris per video.

I kan selv styre, hvorvidt investeringen er billig eller ej. Hvis i er meget idérige, og godt kunne tænke jer at få testet mange forskellige videoer af, så udfylder i bare vores simple projektbestilling, og lader os producere det for indenfor 1-3 hverdage.

📊 Fordel #2 – Tager højde for sæsonudsving

Jeres behov for videoproduktion svinger naturligvis, som kalenderåret skrider frem. I har med stor sandsynlighed et større behov for video, når Black Friday nærmer sig, end når sommerferien nærmer sig.

Med en fast månedlig pris, vil i fjerne alle bekymringer om, at skulle betale ekstra, bare fordi at i ønsker at få produceret mere den ene måned fremfor den anden. I vil derfor altid kunne kontrollere og have overblik over de faste omkostninger forbundet med produktion af video.

🗣️ Fordel #3 – Alt unødvendig kommunikation er skåret væk.

En af de primære grunde til, at prisen kan skæres så meget ned, skyldes at vi altid er på forkant med kommunikation, planlægningen og logistikken.

De effektive systemer som er opbygget, giver os muligheden for at arbejde hurtigt, effektivt og agilt, hvilket gør, at vi kan fokusere mere på det, som skaber den største værdi for jer.

Nemlig videoerne 📽️

Hvilke prisplan er den rigtige for jer? 🤔

I et koncept der er så radikalt anderledes, end hvad i har været vant til har, kan det være svært for jer lige at vurdere, hvilken prisplan der er den bedste for jer.

Vi har derfor sat lidt ord på nogle af de væsentlige forskelle, som måske kan hjælpe jer 🧡

Men inden da vigtigt, at i forstår grundelementer bagved de forskellige prisplaner.

  • 🙋🏻 Plan #1 – Selvbetjening.

Plan #1 er for jer, som gerne lige vil dyppe tåen i vandet, før at i hopper i med hele kroppen. Det er for jer, som kan se, hvordan konceptet kan skabe en stor værdi for jer, men samtidig har brug for at se det i live action først.

På Plan #1 betaler i en lav pris, men vil stadig have adgang til at få produceret ubegrænset mængder af content. I vil dog skulle forvente at ligge en større energi i at være konkrete, når det kommer til jeres projektbestillinger.

  • 🤑 Plan #2 – Skalering

Plan #2 er for jer, som allerede nu er klar til at skalere jeres virksomhed. I kender jeres video behov, og har en forståelse for, at i har brug for et mere agilt og komplet setup.

På dette plan vil i have tilknyttet en Platform Manager, som vil give jer professionel rådgivning omkring jeres projektbestillinger, ud fra vores erfaring på kryds og tværs af brancher.

  • 🙈 Plan #3 – Gør Det For Mig.

Plan #3 er for jer, som ikke ønsker selv, at skulle bestille projekterne, og hellere vil have en Creative Strategist til at bestille og sørge for, at alt nødvendigt indhold bliver produceret for jer.

På dette plan vil det være en intern Creative Strategist, der vil bygge en content strategi sammen med jer, og være en direkte tilknyttet til alle jeres projekter samt resultaterne på dem.

Nåh – Nu har i en bedre grundforståelse ✔️

Lad os prøve at dykke lidt ned i hvilke væsentlige forskelle der er ⤵️

Væsentlig forskel #1 – Adgang til Videograf 📽️

Hvis i er på Plan #1 (7.999 kr.), vil i have adgang til en videograf hver 2. uge, hvorimod på en af de andre to planer, vil i have adgang til en videograf hver uge.

I vil stadig på Plan #1, kunne bestille ubegrænset antal af projekter, men nogle af dem vil være uden en videograf, og være redigeringsarbejde og/eller videoer produceret af statisterne selv.

Væsentlig forskel #2 – Leveringstid 🚚

Hvis i er på Plan #1, vil i kunne forvente at modtage det første udkast af jeres projekter 2-3 hverdage efter**,** at vi har afholdt selve videoproduktionen, eller har modtaget materialet.

Hvis i er på Plan #2 eller Plan #3, så vil i kunne forvente at modtage det 48 timer efter, at vi har afholdt selve videoproduktionen eller, har modtaget materialet.

Vigtigt ✋🏼 De skjulte omkostninger som du bør kende.

Vi går ind for 100% transparenthed, og i fortjener derfor også at få et overblik over de skjulte omkostninger, som der alligevel presser den billige pris helt i vejret.

Der er nemlig ingen.

I vores verden er det fuldstændig uhørt, at skulle kræve en yderligere betaling for opgaver, som ikke nødvendigvis tager længere tid, såfremt forberedelsen er god nok.

Hos Content Ad Libitum er vi dygtige til alt, hvad der hedder forberedelse, og i skal derfor IKKE betale ekstra for blandt andet:

❌ Undertekster.

❌ Flere formater.

❌ Motion Graphics.

❌ Baggrundsmusik.

❌ Ekstra feedback.

Nogle gange kan det være svært, at forestille sig det bedst mulige resultat, før i har haft muligheden for at se forskellige variationer.

Det vigtigste er at i er tilfredse med jeres videoer og, at i kan bruge dem til deres individuelle formål.

Det betyder også, at prisen er den samme selvom..

  • I ønsker undertekster på to videoer – men ikke de resterende fire.
  • I ønsker danske, svenske og norske undertekster på alle videoerne.
  • I ønsker to forskellige formater, fordi videoerne skal bruges flere steder.
  • I ønsker at rette videoerne til mange gange, for at det finde det perfekte for jer.

Brug af vores statister 🤳🏼

Da vi kender udfordringerne omkring, at finde statister til sine videoer, som både er dygtige foran kameraet og appellere til målgruppen, har vi hos Content Ad Libitum valgt at oprette vores et Statist Community 👥

Det betyder, at hvis i ønsker at gøre brug af en af vores statister til jeres videoproduktioner, så vil i kunne få adgang til vores community og finde den perfekte til jeres projekt.

Vi arbejder kun med de dygtigste statister, og investerer mange ressourcer på, at uddanne og træne statisterne til at være dygtige foran kameraet og samtidig kommercielt tænkende.

De dygtigste statister skal aflønnes for deres arbejde, og hvis i ønsker at gøre brug af en vores statister (og dermed slippe for alt besværet), så kan i forvente en yderligere omkostning – udover den fast månedlige ydelse. 💲

Prisen for brug af en Content Ad Libitum Statist er mellem 1.000 kr. – 3.000 kr. – alt efter projektets omfang.

Hvis i selv sidder med en skjult guldmine i form af et kameratalent, så vil i ikke skulle betale en yderligere pris.

Indholdsfortegnelse