Videoproduktion i København

Hvordan foregår en videoproduktion i København? 🧡

Kunne i tænke jer en videoproduktion i København? 🤔

Hos Content Ad Libitum har vi videografer, som dækker København og hele Sjælland, og jeres videoproduktion kan finde sted hvorend i ønsker det.

Vi har udført utallige videoproduktioner i København, og har sågar adgang til et professionelt filmstudie, hvor vi blandt andet kan producere lækre og kvalitetsprægede produktvideoer 🎥

Hvis i ønsker at få produceret nogle videoer i smukke omgivelser, rummer København hundredvis af fantastiske “skjulte” steder, som kun de færreste kender til.

Det kan også være, at i foretrækker, at afvikle videoproduktionen på jeres egen adresse 📍

Uanset hvilken adresse i København, som i ønsker, at jeres videoproduktion skal foregå på, så kan vi hos Content Ad Libitum hjælpe med det.

Videoproduktion i København med Content Ad Libitum

Hos Content Ad Libitum er vi fortaler for, at der ikke nødvendigvis behøver at være langt fra tanke til handling.

I skal have muligheden for at få en god idé til en kampagne i dag, og så kunne have videoer klar til kampagnen allerede i næste uge.

Med den tankegang har vi bygget systemerne og processerne omkring Content Ad Libitum, hvorfor hele processen bagved en videoproduktion i København, er utrolig simpel for jer.

Det eneste i skal gøre er ⤵️

 1. Bestille et nyt projekt vha. vores simple projektbestilling.
 2. Fortælle os hvad i ønsker i jeres projekt.
 3. Indtaste den adresse i København eller omegn, hvor i ønsker, at jeres videoproduktion skal finde sted.
 4. Vælge dato og tidspunkt, hvor i ønsker besøg fra videografen.
 

Din bestilling vil blive håndteret af vores team, og en Platform Manager vil påbegynde planlægningsfasen, som vil afklare følgende 👇🏼

 • Hvad skal helt præcist produceres?
 • Hvilken videograf skal udføre produktionen?
 • Hvilken statist er perfekt til dette projekt? (Såfremt det tilvælges).
 • Hvilke rekvisitter og produkter kræver det? Og hvordan får vi fat i dem nemmest muligt?

Ovenstående process vil i det fleste tilfælde kræve nul tilstedeværelse fra jeres side af. I enkelte tilfælde vil i skulle sende produkterne eller sørge for, at de bliver medbragt til videoproduktionen 📦

To hverdage efter produktionen i København eller omegn, vil i modtage det første udkast, og vil skulle give feedback på videoerne, såfremt der ønskes rettelser og ændringer ♻️

Når i er tilfredse med jeres videoer, godkender i dem, og vil nu have alt ret til at bruge videoerne, hvorend i ønsker 👏🏼

Hvis i kunne tænke jer, at vide mere om vores simple projektbestilling, har vi beskrevet forløbet bagved en videoproduktion.

Det betyder altså, at i kan have nye videoer klar indenfor to hverdage, hvilket giver jer muligheden for at være meget mere fleksible i jeres måde at arbejde med content end nogensinde før.

Og ved du hvad det bedste er? 🤪

I kan bestille uendelige projekter på en gang, og så snart i har godkendt den første videoproduktion, vil vi begynde på den næste.

Uden at det koster jer ekstra 🙅🏼‍♂️

Videoproduktion i København

“Skal jeg overhovedet bruge så mange videoproduktioner?” 🧐

Det er et spørgsmål, som vi får utrolig ofte.

Hvorvidt i har behov for mange videoproduktioner i København eller ej, afhænger af flere forskellige variabler.

1️⃣ Det afhænger først og fremmest af jeres lyst til at vækste.

Hvis i er tilfredse med jeres nuværende situation, og ikke ønsker yderligere vækst, så burde i være godt stillet med en enkelt videoproduktion om måneden.

Hvis i derimod gerne vil blive endnu større, have en endnu højere omsætning og nå endnu bredere ud – til nuværende og potentielle kunder, så bør i overveje at have flere videoproduktioner om måneden 📈

Video markedsføring er generelt set et afgørende element i førende virksomheders markedsføring.

👉🏼 Og med god grund.

Videoer giver jer muligheden for bedre, at kunne kommunikere budskabet tydeligt, fange målgruppens opmærksomhed og dermed skabe et større kendskab til jer.

2️⃣ For det andet, så handler det “perfekte antal videoproduktioner” om jeres indsats på de sociale medier.

Hvis i arbejder med annoncering på sociale medier som Facebook, Instagram, Tiktok og lignende, så har i med stor sandsynlighed allerede fundet ud af, at resultaternes udvikling er direkte påvirket af kvaliteten på jeres videoer.

For at nå til et punkt hvor i tjener millioner af kroner på jeres markedsføring hver eneste måned, er i nødt til at splitteste mange forskellige variabler omkring jeres videoer.

Antallet af videoproduktioner i København afhænger derfor af, hvor ambitiøse i er med jeres virksomhed.

Hvis i er super ambitiøse, og ønsker en stor vækst, så vil én videoproduktion for meget altid være at foretrække over en videoproduktion for lidt.

Hvad koster en videoproduktion i København? 💸

Hos Content Ad Libitum arbejder vi ikke med variable priser, som skal skræddersyet efter jeres ønsker. I stedet arbejder vi med en fast pris på videoprodukion, som gør det nemt for jer altid at kende jeres omkostninger forbundet med videoproduktion.

Prisplaner hos Content Ad Libitum

 • Plan 1 – Selvbetjening I 7.999 kr./md.
 • Plan 2 – Skalering I 14.999 kr./md.
 • Plan 3 – Gør Det For Mig I 24.999 kr./md.
 

I alle prisplaner har i muligheden for at få ubegrænset projekter, hvilket betyder, at i kan få alt det content, som i har behov for – til en fast månedlig ydelse.

En videoproduktion i København om måneden koster 7.999 kr. 🙌🏻

To videoproduktioner i København om måneden koster også 7.999 kr 🙌🏻🙌🏻

I betaler ikke per videoproduktion. I betaler en månedlig ydelse, og får det antal videoproduktioner, som i har behov for i den pågældende måned.

Der er yderligere ingen ekstra omkostninger forbundet med, at få en videoproduktion i København, hvilket betyder at i ikke skal forvente at modtage en faktura for transportomkostningerne heller 🚫

Indholdsfortegnelse